| Autor |
Wiadomość |
|
sq8crx
Czytacz
Dołączenie: 20.07.2010, 11:08 Posty: 2 Miasto: Lublin
|

28.07.2010, 12:36 Re: Wypady, spotkania
Kupiełm TA od Wąskiego czyli czerwona  a generalnie stacjonuje na bronowicach, ale brak dostępnych parkingów zmusza mnie do trzymania moto u kolegi w garazu w centrum. Przynajmniej nie moknie na deszczach  Pozdrawiam
_________________ Pozdrawiam Krzysiek
|
|
|
|
 |
|
OSTRY
Kontroler
Dołączenie: 12.06.2008, 21:52 Posty: 890 Miasto: Kraśnik
|

28.07.2010, 20:41 Re: Wypady, spotkania
: sq8crx napisał(a): Kupiełm TA od Wąskiego I wszystko jasne.. W sobotę obiecałem Magdzie towarzystwo na jej "służbowym goryllu" ale niedziela jestem do dyspozycji  . No chyba ,że jakoś do południa w sobotę  . A Ty Zali ... nie wierzę !  Masz wolny weekend?? Przydziobałeś u proboszcza? Dam znać Padremu jaka sprawa  . A no właśnie! Chyba się nie chwalił ,że zakupił v-stroma 1 000 000 ??
_________________ "Niech Wam nie będzie obojętne jak coś jest napisane." - moja polonistka z podstawówki .
|
|
|
|
 |
|
zalileusz
dwusuwowy rider
Dołączenie: 27.06.2008, 12:15 Posty: 150 Miasto: generalnie LBN:)
|

28.07.2010, 22:45 Re: Wypady, spotkania
OSTRY napisał(a): A Ty Zali ... nie wierzę !  Masz wolny weekend?? yhy  ale niedziela mi nie bardzo pasuje ale bowiem będę na kacu po kawalerskim więc wolałbym nie jeździć w takim stanie OSTRY napisał(a): Przydziobałeś u proboszcza?  wolę się nie zastanawiać co miałeś na myśli OSTRY napisał(a): zakupił v-stroma 1 000 000 to pojemność czy cena? 
_________________ "Lepiej jest podróżować, niż dotrzeć na miejsce!"
|
|
|
|
 |
|
OSTRY
Kontroler
|

28.07.2010, 22:47 Re: Wypady, spotkania
zalileusz napisał(a): OSTRY napisał(a): zakupił v-stroma 1 000 000 to pojemność czy cena?  Pojemność ! Cena 1000  . Przecież wiesz ,że Padre musi mieć z 500 kucy pod sobą - wtedy dopiero czuje że żyje  .
_________________ "Niech Wam nie będzie obojętne jak coś jest napisane." - moja polonistka z podstawówki .
|
|
|
|
 |
|
zalileusz
dwusuwowy rider
|

28.07.2010, 22:54 Re: Wypady, spotkania
OSTRY napisał(a): Pojemność ! V-strom Milion - hmm....to ma chyba więcej niż 500 koni 
|
|
|
|
 |
|
sq8crx
Czytacz
|

29.07.2010, 07:28 Re: Wypady, spotkania
Hm, cos nie tak z motorem, czy moze o czymś powinienem wiedziec??? Pozdrawiam Krzysiek
|
|
|
|
 |
|
OSTRY
Kontroler
|

29.07.2010, 15:25 Re: Wypady, spotkania
Nie, nie absolutnie  . Co do motocykla myślę ,że wszystko na forum było powiedziane . Chodzi mi tu o sytuację , dość niesmaczną ,gdzie jeden człowiek z forum był już umówiony po ten motocykl , a potem ktoś ( teraz już nawet wiadomo kto  ) go podkupił czy jakoś tak . Ale to nie moja sprawa , nie wnikam . To wąski tak sprawy załatwia nieelegancko  . Witaj na forum w każdym razie i miłego użytkowania sprzętu  . A na weekendzie może jakieś wspólne latanko się wykroi , to się pozapoznajemy  .
|
|
|
|
 |
|
Misior
zgłębiacz wskaźników
Dołączenie: 01.04.2010, 11:47 Posty: 36 Miasto: Sandomierz
|

29.07.2010, 15:30 Re: Wypady, spotkania
Jak by któś organizował siakieś latanko to ja zgłaszam akces do podgrupy lubelskiej 
|
|
|
|
 |
|
sq8crx
Czytacz
|

29.07.2010, 15:40 Re: Wypady, spotkania
hm to faktycznie troche głupio wyszło, nic o tym nie wiedziałem. A co do weekendu to mogę spróbować, chociaż powiem szczerze to dopiero moje pierwsze doświadczenia z tak "dużym" sprzętem. Wcześniej (w dzieciństwie  ) troszke WSK`mi i innymi tego typu sprzętami sie woziłem po szutrach. Ale czemu nie można spróbować. Przecież po to kupiłem TA Pozdrawiam
|
|
|
|
 |
|
OSTRY
Kontroler
|

29.07.2010, 15:43 Re: Wypady, spotkania
Łiiii tam , jak WSKą umiesz jeździć , to Trampkiem będziesz latał  . Misior napisał(a): Jak by któś organizował siakieś latanko to ja zgłaszam akces do podgrupy lubelskiej  Świetnie , może się uzbiera ekipa. Trzeba będzie tylko ustalić czy sobota czy niedziela. Ja preferuję niedzielę. Tylko jak tu nakłonić Zalileusza ,żeby się nie schlał zbytnio na kawalerskim w sobotę  .
|
|
|
|
 |
|
sq8crx
Czytacz
|

29.07.2010, 15:50 Re: Wypady, spotkania
Jako nowicjusz dostosuję się do reszty, weekend mam wolny a z tydzień urlop to warto troszkę  przyzwyczaić do siodła bo zapowiada się że na nim posiedzę 
|
|
|
|
 |
|
zalileusz
dwusuwowy rider
|

29.07.2010, 17:35 Re: Wypady, spotkania
OSTRY napisał(a): Ja preferuję niedzielę. Ja się przy sobocie nie upieram (i tak pasowała by mi bardziej pora okołopołudniowa a to nie wszystkim leży), więc możemy planować na niedzielę a ja w zależności od własnego stanu używalności po sobocie  do was dołączę. Jakieś opcje, preferencje co do trasy są? P.S. OSTRY - nie odbierałem telefonu, bo właśnie uciekałem dwóm bardzo agresywnym frontom burzowym nadciągającym z przeciwnych stron  Udało się - jestem cały i ...całkiem suchy 
|
|
|
|
 |
|
OSTRY
Kontroler
|

29.07.2010, 22:23 Re: Wypady, spotkania
zalileusz napisał(a): OSTRY - nie odbierałem telefonu, bo właśnie uciekałem dwóm bardzo agresywnym frontom burzowym A świstak siedzi i zawija je w te sreberka... Nie schlaj się mocno - szkoda zdrowia i dnia  . Padre też dołączy po południu ( w niedzielę) . Tak więc mamy niedzielę panowie do dyspozycji. Nie planujmy może zbyt ambitnie tras - skupmy się na sobie , wszak trza się będzie zapoznać i pogadać  . Proponuję , by każdy zawinął ze sobą po kawałku kiełbasy i gdzieś w jakimś fajnym miejscu jak już się trochę zmachamy wypychaniem motocykli z błota  rozpalimy ogień  . A serio co do tras, to preferuję na niedzielę troszkę asfaltu , troszkę szuterków , piachu , błotka mniej  . Słucham Waszych propozycji  .
|
|
|
|
 |
|
sq8crx
Czytacz
|

30.07.2010, 09:01 Re: Wypady, spotkania
A mam pytanko, może głupie ale: to "męski" wypad czy plecaczki też bierzecie??
|
|
|
|
 |
|
zalileusz
dwusuwowy rider
|

30.07.2010, 10:06 Re: Wypady, spotkania
OSTRY napisał(a): Słucham Waszych propozycji to ja może zacznę, choć pewnie nie powinienem , bo pod znakiem zapytania stoi moja obecność z wami opcja 1: Lasy Parczewskie + ewentualnie Polesie czyli teren między Urszulinem a Sosnowicą (jest asfalcik często podły, są szutry, piaski a po ostatnich deszczach też pewnie trochę błota  no i ogólnie dostępne "miejsca biwakowe" na ognicho i pogaduchy) opcja 2: Roztocze Południowe (Cieszanów, Lubaczów, Horyniec Zdrój) - generalnie asfalt ale nie będzie problemu ze znalezieniem leśnych ścieżek; no i takie klimaty: niespodziewany koniec Polski  klimaty jak na Dzikim Zachodzie a to tylko Wild East w Budomierzu opcja 3: między Sandomierzem a Janowem Lubelskim: tu byłem tylko raz więc nic nie będę zachwalał ale pewnie Misior albo OSTRY znają lepiej te tereny opcja 4: lanserka w okolicach Kazimierza Dolnego - choć w niedzielę to będzie masakra (zwłaszcza, że jutro ruszają Dwa Brzegi); no chyba że OSTRY poprowadzi po sobie tylko znanych bezdrożach a wtedy lanserka zmieni się w hardkor błotno-piaskowy  sq8crx napisał(a): A mam pytanko, może głupie fakt - głupie ja osobiście brałbym plecak, ale pakuję do niego kawałek kiełbasy, bułkę i aparat fotograficzny a tak serio, choć wprawdzie żadnych parytetów nie przewidziano to obecność tej piękniejszej części ludzkości jest jak najbardziej mile widziana a nawet pożądana 
|
|
|
|
 |
|
sq8crx
Czytacz
|

30.07.2010, 10:30 Re: Wypady, spotkania
Dobra, to będzie plecaczek i nie tylko z bułeczką  Opcja pierwsza wydaje się jak dla mnie na mój pierwszy raz całkiem całkiem, chociaż się nie upieram  . Do tej pory to nasz piekny kraj zwiedzałem tylko z pozycji puszki i to raczej nie zjeżdzając z czarnego. Będzie to tym bardziej miłe doświadczenie.
|
|
|
|
 |
|
Misior
zgłębiacz wskaźników
Dołączenie: 01.04.2010, 11:47 Posty: 36 Miasto: Sandomierz
|

30.07.2010, 10:45 Re: Wypady, spotkania
No proszę, jak się ekipka rozkręciła  Tylko patrzeć, jak trzeba będzie założyć stronę i forum! Ja uprzedzam, że się piszę na wypady dopiero od przyszłego weekendu. Chociaż może by zrobił taką ciekawą akcję jak nawiedzenie podgrupy łódzkiej na ichnim mini-zlocie?
|
|
|
|
 |
|
OSTRY
Kontroler
|

30.07.2010, 16:42 Re: Wypady, spotkania
sq8crx napisał(a): Dobra, to będzie plecaczek i nie tylko z bułeczką Z dwoma bułeczkami? Ja będę z Magdą więc bardziej "on"  . Na koniec Polski nie chcę się w niedzielę wypuszczać , bo musielibyśmy wcześnie wyjechać , a będę mógł ruszyć dopiero k 11.00. Myślę ,że i Ty Zali dojdziesz do siebie do południa  . W związku z tym ,że pełno błota wszędzie proponuję piaszczyste szlaki Lasów janowskich . Dojazd ładną trasą i latanie po leśnych duktach . Gdzieś w okolicach Porytowego Wzgórza ogień i kiełbaska  . W miarę blisko , w miarę dziewiczo  . Nie będziecie mieć nic przeciwko jeśli dam znać jeszcze kolegom na Afri i KLR ?
|
|
|
|
 |
|
sq8crx
Czytacz
|

30.07.2010, 18:08 Re: Wypady, spotkania
Jak dla mnie bomba 
|
|
|
|
 |
|
acid_toXin
wiejski tuningowiec
Dołączenie: 13.06.2008, 07:57 Posty: 99
|

31.07.2010, 11:13 Re: Wypady, spotkania
"...zrobiło mi się jakoś głupio, poczułem dziwny żal" R. Riedel
Strom na allegro :] Po leśnych duktach nie pojeżdzę, a na WR to zbyt dużo km po asfalcie, mam miękkie kostki. Ale spotkałbym się chętnie
|
|
|
|
 |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|