Strona Główna TCPForum TCPTCPedia Obecny czas: 09.09.2010, 03:23
Archiwum - stare forum

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1615 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81  Następna
 Wypady, spotkania 
Autor Wiadomość
Czytacz
Czytacz

Dołączenie:
20.07.2010, 11:08
Miasto: Lublin
Post     28.07.2010, 12:36     Re: Wypady, spotkania  
Kupiełm TA od Wąskiego czyli czerwona :) a generalnie stacjonuje na bronowicach, ale brak dostępnych parkingów zmusza mnie do trzymania moto u kolegi w garazu w centrum. Przynajmniej nie moknie na deszczach :)

Pozdrawiam

Profil E-mail
Kontroler
Kontroler
Awatar użytkownika

Dołączenie:
12.06.2008, 21:52
Miasto: Kraśnik
Post     28.07.2010, 20:41     Re: Wypady, spotkania  
:
sq8crx napisał(a):
Kupiełm TA od Wąskiego
I wszystko jasne..

W sobotę obiecałem Magdzie towarzystwo na jej "służbowym goryllu" ale niedziela jestem do dyspozycji :grin: . No chyba ,że jakoś do południa w sobotę :niewiem: .
A Ty Zali ... nie wierzę ! :omg: Masz wolny weekend?? Przydziobałeś u proboszcza? :lol:
Dam znać Padremu jaka sprawa :smile: .
A no właśnie! Chyba się nie chwalił ,że zakupił v-stroma 1 000 000 ??

Profil E-mail
dwusuwowy rider
dwusuwowy rider
Awatar użytkownika

Dołączenie:
27.06.2008, 12:15
Miasto: generalnie LBN:)
Post     28.07.2010, 22:45     Re: Wypady, spotkania  
OSTRY napisał(a):
A Ty Zali ... nie wierzę ! :omg: Masz wolny weekend??

yhy :grin: ale niedziela mi nie bardzo pasuje ale bowiem będę na kacu po kawalerskim więc wolałbym nie jeździć w takim stanie
OSTRY napisał(a):
Przydziobałeś u proboszcza? :lol:

wolę się nie zastanawiać co miałeś na myśli :whip:
OSTRY napisał(a):
zakupił v-stroma 1 000 000

to pojemność czy cena? :cool: :tongue:

Profil E-mail
Kontroler
Kontroler
Awatar użytkownika

Dołączenie:
Post     28.07.2010, 22:47     Re: Wypady, spotkania  
zalileusz napisał(a):
OSTRY napisał(a):
zakupił v-stroma 1 000 000

to pojemność czy cena? :cool: :tongue:

Pojemność ! Cena 1000 :lol: . Przecież wiesz ,że Padre musi mieć z 500 kucy pod sobą - wtedy dopiero czuje że żyje :lol: .

Profil E-mail
dwusuwowy rider
dwusuwowy rider
Awatar użytkownika

Dołączenie:
Post     28.07.2010, 22:54     Re: Wypady, spotkania  
OSTRY napisał(a):
Pojemność !

V-strom Milion - hmm....to ma chyba więcej niż 500 koni :resp: :wink:

Profil E-mail
Czytacz
Czytacz

Dołączenie:
Post     29.07.2010, 07:28     Re: Wypady, spotkania  
Cytuj:
I wszystko jasne..

Hm, cos nie tak z motorem, czy moze o czymś powinienem wiedziec???

Pozdrawiam
Krzysiek

Profil E-mail
Kontroler
Kontroler
Awatar użytkownika

Dołączenie:
Post     29.07.2010, 15:25     Re: Wypady, spotkania  
Nie, nie absolutnie :smile: . Co do motocykla myślę ,że wszystko na forum było powiedziane . Chodzi mi tu o sytuację , dość niesmaczną ,gdzie jeden człowiek z forum był już umówiony po ten motocykl , a potem ktoś ( teraz już nawet wiadomo kto :grin: ) go podkupił czy jakoś tak . Ale to nie moja sprawa , nie wnikam . To wąski tak sprawy załatwia nieelegancko :lanie: .
Witaj na forum w każdym razie i miłego użytkowania sprzętu :ec: . A na weekendzie może jakieś wspólne latanko się wykroi , to się pozapoznajemy :ok: .

Profil E-mail
zgłębiacz wskaźników
zgłębiacz wskaźników
Awatar użytkownika

Dołączenie:
01.04.2010, 11:47
Miasto: Sandomierz
Post     29.07.2010, 15:30     Re: Wypady, spotkania  
Jak by któś organizował siakieś latanko to ja zgłaszam akces do podgrupy lubelskiej :)

Profil WWW E-mail
Czytacz
Czytacz

Dołączenie:
Post     29.07.2010, 15:40     Re: Wypady, spotkania  
hm to faktycznie troche głupio wyszło, nic o tym nie wiedziałem. A co do weekendu to mogę spróbować, chociaż powiem szczerze to dopiero moje pierwsze doświadczenia z tak "dużym" sprzętem. Wcześniej (w dzieciństwie :grin: ) troszke WSK`mi i innymi tego typu sprzętami sie woziłem po szutrach. Ale czemu nie można spróbować. Przecież po to kupiłem TA :grin:

Pozdrawiam

Profil E-mail
Kontroler
Kontroler
Awatar użytkownika

Dołączenie:
Post     29.07.2010, 15:43     Re: Wypady, spotkania  
Łiiii tam , jak WSKą umiesz jeździć , to Trampkiem będziesz latał :lol: :thumbsup: .
Misior napisał(a):
Jak by któś organizował siakieś latanko to ja zgłaszam akces do podgrupy lubelskiej :)
Świetnie , może się uzbiera ekipa. Trzeba będzie tylko ustalić czy sobota czy niedziela. Ja preferuję niedzielę. Tylko jak tu nakłonić Zalileusza ,żeby się nie schlał zbytnio na kawalerskim w sobotę :niewiem: :haha: .

Profil E-mail
Czytacz
Czytacz

Dołączenie:
Post     29.07.2010, 15:50     Re: Wypady, spotkania  
Jako nowicjusz dostosuję się do reszty, weekend mam wolny a z tydzień urlop to warto troszkę :dupa: przyzwyczaić do siodła bo zapowiada się że na nim posiedzę :)

Profil E-mail
dwusuwowy rider
dwusuwowy rider
Awatar użytkownika

Dołączenie:
Post     29.07.2010, 17:35     Re: Wypady, spotkania  
OSTRY napisał(a):
Ja preferuję niedzielę.

Ja się przy sobocie nie upieram (i tak pasowała by mi bardziej pora okołopołudniowa a to nie wszystkim leży), więc możemy planować na niedzielę a ja w zależności od własnego stanu używalności po sobocie :drinking: :zabawa: :impreza: do was dołączę.
Jakieś opcje, preferencje co do trasy są?

P.S.
OSTRY - nie odbierałem telefonu, bo właśnie uciekałem dwóm bardzo agresywnym frontom burzowym nadciągającym z przeciwnych stron :smoke: :crossy: Udało się - jestem cały i ...całkiem suchy :ok:

Profil E-mail
Kontroler
Kontroler
Awatar użytkownika

Dołączenie:
Post     29.07.2010, 22:23     Re: Wypady, spotkania  
zalileusz napisał(a):
OSTRY - nie odbierałem telefonu, bo właśnie uciekałem dwóm bardzo agresywnym frontom burzowym
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka... :cool:
Nie schlaj się mocno - szkoda zdrowia i dnia :grin: . Padre też dołączy po południu ( w niedzielę) .
Tak więc mamy niedzielę panowie do dyspozycji. Nie planujmy może zbyt ambitnie tras - skupmy się na sobie , wszak trza się będzie zapoznać i pogadać :smile: . Proponuję , by każdy zawinął ze sobą po kawałku kiełbasy i gdzieś w jakimś fajnym miejscu jak już się trochę zmachamy wypychaniem motocykli z błota :lol: rozpalimy ogień :smile: . A serio co do tras, to preferuję na niedzielę troszkę asfaltu , troszkę szuterków , piachu , błotka mniej :smile: .
Słucham Waszych propozycji :impreza: .

Profil E-mail
Czytacz
Czytacz

Dołączenie:
Post     30.07.2010, 09:01     Re: Wypady, spotkania  
A mam pytanko, może głupie ale: to "męski" wypad czy plecaczki też bierzecie??

Profil E-mail
dwusuwowy rider
dwusuwowy rider
Awatar użytkownika

Dołączenie:
Post     30.07.2010, 10:06     Re: Wypady, spotkania  
OSTRY napisał(a):
Słucham Waszych propozycji

to ja może zacznę, choć pewnie nie powinienem , bo pod znakiem zapytania stoi moja obecność z wami :impreza:

opcja 1: Lasy Parczewskie + ewentualnie Polesie czyli teren między Urszulinem a Sosnowicą (jest asfalcik często podły, są szutry, piaski a po ostatnich deszczach też pewnie trochę błota :thumbsup: no i ogólnie dostępne "miejsca biwakowe" na ognicho i pogaduchy)

opcja 2: Roztocze Południowe (Cieszanów, Lubaczów, Horyniec Zdrój) - generalnie asfalt ale nie będzie problemu ze znalezieniem leśnych ścieżek; no i takie klimaty:
niespodziewany koniec Polski
Image

klimaty jak na Dzikim Zachodzie a to tylko Wild East w Budomierzu :ok:

Image

opcja 3: między Sandomierzem a Janowem Lubelskim: tu byłem tylko raz więc nic nie będę zachwalał ale pewnie Misior albo OSTRY znają lepiej te tereny

opcja 4: lanserka w okolicach Kazimierza Dolnego - choć w niedzielę to będzie masakra (zwłaszcza, że jutro ruszają Dwa Brzegi); no chyba że OSTRY poprowadzi po sobie tylko znanych bezdrożach a wtedy lanserka zmieni się w hardkor błotno-piaskowy :pob: :crossy: :boks:
sq8crx napisał(a):
A mam pytanko, może głupie

fakt - głupie :tongue:
ja osobiście brałbym plecak, ale pakuję do niego kawałek kiełbasy, bułkę i aparat fotograficzny :grin:
a tak serio, choć wprawdzie żadnych parytetów nie przewidziano to obecność tej piękniejszej części ludzkości jest jak najbardziej mile widziana a nawet pożądana :thumbsup:

Profil E-mail
Czytacz
Czytacz

Dołączenie:
Post     30.07.2010, 10:30     Re: Wypady, spotkania  
Dobra, to będzie plecaczek i nie tylko z bułeczką ;)

Opcja pierwsza wydaje się jak dla mnie na mój pierwszy raz całkiem całkiem, chociaż się nie upieram :D.
Do tej pory to nasz piekny kraj zwiedzałem tylko z pozycji puszki i to raczej nie zjeżdzając z czarnego. Będzie to tym bardziej miłe doświadczenie.

Profil E-mail
zgłębiacz wskaźników
zgłębiacz wskaźników
Awatar użytkownika

Dołączenie:
01.04.2010, 11:47
Miasto: Sandomierz
Post     30.07.2010, 10:45     Re: Wypady, spotkania  
No proszę, jak się ekipka rozkręciła :) Tylko patrzeć, jak trzeba będzie założyć stronę i forum!

Ja uprzedzam, że się piszę na wypady dopiero od przyszłego weekendu. Chociaż może by zrobił taką ciekawą akcję jak nawiedzenie podgrupy łódzkiej na ichnim mini-zlocie?

Profil WWW E-mail
Kontroler
Kontroler
Awatar użytkownika

Dołączenie:
Post     30.07.2010, 16:42     Re: Wypady, spotkania  
sq8crx napisał(a):
Dobra, to będzie plecaczek i nie tylko z bułeczką

Z dwoma bułeczkami? :lol:
Ja będę z Magdą więc bardziej "on" :roll: . Na koniec Polski nie chcę się w niedzielę wypuszczać , bo musielibyśmy wcześnie wyjechać , a będę mógł ruszyć dopiero k 11.00.
Myślę ,że i Ty Zali dojdziesz do siebie do południa :wink: .
W związku z tym ,że pełno błota wszędzie proponuję piaszczyste szlaki Lasów janowskich . Dojazd ładną trasą i latanie po leśnych duktach . Gdzieś w okolicach Porytowego Wzgórza ogień i kiełbaska :smile: . W miarę blisko , w miarę dziewiczo :thumbsup: .
Nie będziecie mieć nic przeciwko jeśli dam znać jeszcze kolegom na Afri i KLR ?

Profil E-mail
Czytacz
Czytacz

Dołączenie:
Post     30.07.2010, 18:08     Re: Wypady, spotkania  
Jak dla mnie bomba :)

Profil E-mail
wiejski tuningowiec
wiejski tuningowiec
Awatar użytkownika

Dołączenie:
13.06.2008, 07:57
Post     31.07.2010, 11:13     Re: Wypady, spotkania  
"...zrobiło mi się jakoś głupio, poczułem dziwny żal" R. Riedel

Strom na allegro :] Po leśnych duktach nie pojeżdzę, a na WR to zbyt dużo km po asfalcie, mam miękkie kostki. Ale spotkałbym się chętnie

Profil WWW E-mail
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1615 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość